ویژگی‌های جذاب منطقه پیام برای ۲۹۰ شرکت مستقر و فعالان حوزه فناوری

عضو هیئت مدیره منطقه ویژه اقتصادی پیام با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های فراهم شده توسط این سازمان برای شرکت‌های تولیدکننده، وجود فرودگاه بین‌المللی پیام در داخل منطقه و نزدیک بودن به پایتخت و حضور سرمایه‌گذار خارجی را از مزیت‌های این منطقه برشمرد که هدف نهایی پیام کسب یک درصد سهم اقتصاد دیجیتال از سهم تولید ناخالص داخلی تا یکسال آینده است.
ویژگی‌های جذاب منطقه پیام برای ۲۹۰ شرکت مستقر و فعالان حوزه فناوری

به گزارش شما و اقتصاد: مصطفی امیدوار عضو هیئت مدیره منطقه ویژه پیام در حاشیه برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ ایران با اشاره به اینکه هنوز این منطقه برای بسیاری از فعالان اقتصادی خصوصا در حوزه‌های ICT و فناوری شناخته نشده است در یک گفت‌وگوی اختصاصی به خبرنگار شما و اقتصاد، گفت: از آنجایی که بسیاری منطقه پیام را به عنوان بخش فرودگاهی می‌شناسند و هنوز در میان فعالان حوزه اقتصادی آن شناخته نشده است. منطقه ویژه اقتصادی پیام با دارابودن 290 شرکت فعال در زمینه‌های مختلف اقتصادی و فناوری قصد دارد با حضور فعال در نمایشگاه‌های بین‌المللی از طریق برپایی غرفه اختصاصی نسبت به شناسایی ظرفیت‌ها و امکانات فراهم‌شده به سرمایه‌گذاران ایرانی و خارجی اقدام کند. 

وی افزود: همچنین در این نمایشگاه از شرکت‌های فعال در منطقه ویژه اقتصادی پیام دعوت به عمل آوردیم تا با حضور در این رویداد بزرگ فناوری نسبت به ارائه و معرفی محصولات خود به جامعه بزرگ فناوری کشور اقدام نمایند. 

دیگران چه می خوانند:

عضو هیئت مدیره منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاهی پیام در خصوص مزیت‌ها و امکانات جذاب این منطقه برای سرمایه‌ گذاران، اظهار کرد: مناطق ویژه دارای معافیت‌های مالیاتی و گمرکی برای تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان است که برای فعالان این بخش‌ها جذابیت خاصی را دارا می‌باشد. منطقه ویژه اقتصادی پیام علاوه بر دارابودن ویژگی‌های کلی برای مناطق آزاد، مزیت‌های رقابتی خاصی از قبیل؛ نزدیکی و دسترسی به پایتخت کشور، همجواری با سیزده استان کشور و همچنین وجود فرودگاه پیام در حوزه حمل‌ونقل که زمینه دسترسی آسان شرکت‌های فعال در این منطقه را برای صادرات و واردات فراهم می‌کند، دارا می‌باشد.

مصطفی امیدوار، تامین انرژی مورد نیاز شرکت‌های منطقه پیام را از دیگر ویژگی‌های فراهم شده توسط این منطقه دانست و تصریح کرد: برق مورد نیاز شرکت‌های فعال در منطقه ویژه اقتصادی پیام توسط این سازمان تامین می‌گردد که در این خصوص مطالعات پست 40 مگاواتی انجام شده و در دست اجرا می‌باشد. علاوه بر این آب موردنیاز شرکت‌های صنعتی تامین می‌گردد. در حوزه زیرساخت فیبر هم سیم‌کشی دو باند فیبرنوری انجام شده است. 

وی با اشاره به موضوع راه‌اندازی گمرک تخصصی فاوا در منطقه ویژه اقتصادی پیام، بیان کرد: با مساعدت وزیر ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات رادیویی زمینه‌های این کار با شکل‌گیری آزمایشگاه تخصصی در داخل مجموعه انجام شد که با مستقرشدن سازمان تنظیم مقررات، شرکت‌های حوزه فناوری در این منطقه می‌توانند از این ظرفیت در ایجاد زیرساخت‌های محصولات خود بهره‌مند شوند.

مصطفی امیدوار در پایان هدف و ماموریت این مجموعه را خصوصا در 3 سال اخیر، تبدیل شدن منطقه ویژه اقتصادی پیام به قطب اقتصاد دیجیتال جامعه و سرمایه‌گذاری عنوان کرد و گفت: ما قصد داریم تا با ایجاد زیست‌بوم فناوری در منطقه ویژه اقتصادی زمینه حضور و فعالیت شرکت‌های سرمایه‌گذاری و تولید‌کنندگان حوزه فناوری را فراهم کنیم. در این رابطه با دعوت از شرکت‌های سرمایه‌گذاری خارجی به واسطه منطقه ویژه بودن و همچنین با توجه به برنامه وزیر ارتباطات مبنی بر افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از سرانه‌ تولید ناخالص داخلی (GDP) را افزایش دهیم. هدفگذاری منطقه ویژه اقتصادی پیام برای یکسال آینده نقش‌آفرینی یک درصدی سهم اقتصاد دیجیتال از سرانه تولید ناخالص داخلی یا همان GDP است.

بیست و ششمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) از روز یکشنبه 4 تیر به مدت سه روز تا چهارشنبه 7 تیر 1402 برای معرفی و ارائه جدیدترین دستاوردهای حوزه فناوری شرکت‌های فعال در این زمینه پس از چهار سال وقفه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد. این رویداد بزرگ در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با حضور 500 شرکت داخلی و خارجی است که از این تعداد بیش از 150 شرکت استارتاپ و دانش‌بنیان هستند و بهترین فرصت برای ارائه و معرفی محصولات فناورمحور و تعاملات دانش فنی ایده‌های پیشران در این زمینه به شمار می‌آید.

ویژگی‌های جذاب منطقه پیام برای ۲۹۰ شرکت مستقر و فعالان حوزه فناوری

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟